tatăliubirii.com
Publicat Iul 05, 2020
Descărcări 753

Pentru cei care cred în Dumnezeu, este aproape universal gândit că singura modalitate de a pune capăt păcatului este de a opri brusc prin aducerea asupra păcătosului furia focului din inima lui Dumnezeu pentru a arde pe cei răi și să elimin păcatul. Se crede adesea că cei răi nu se vor distruge pur și simplu și că, dacă Dumnezeu este un Dumnezeu al dreptății, El îi va pedepsi pe cei care încalcă legea și îi va răsplăti pentru răul lor după faptele lor, punându-i direct în flăcări și arzând-i de vii. Un Dumnezeu iubitor ar face acest lucru pentru a Copiii lui?

Ți-ai arde copiii de vii în flăcări și i-ai privi țipând în agonie? Unii oameni spun că singura modalitate de a eradica un cancer este să-l taie. Problema cu această analogie este că atunci când tai cancerul, obiectul este să salvezi viața, nu să-o distrugi. Unii oameni spun că cei răi sunt ca un câine cu rabie care trebuie ucis. Luați apoi câinele și ardeți-l încet pe foc timp de câteva zile în timp ce țipă și urlă în agonie în timp ce strigătul neprihănit - "doar un pic mai mult, meritați din cauza ticăloșiei voastre"? Este într-adevăr acest lucru ceea ce se va întâmpla la sfârșitul lumii?

El ne-a purtat durerea și ne-a purtat necazurile: cu toate acestea, noi l-am estimat pedepsit, lovit de Dumnezeu, și smerit. Isaia 53:4